Up-date Sulawesi: Hulp wordt uitgedeeld

Aan allen die tot nu toe gegeven hebben aan het noodfonds, hartelijk dank!

Met jullie hulp zijn de volgende hulpgoederen naar het rampgebied gebracht:

  • 250 dozen noodles (48 pakken per doos)
  • 100 tenten
  • 700 lampen op zone-energie
  • Honderden sarongs, traditionele kleding die ook als deken gebruikt kan worden
  • 400 dozen melk
  • 50 flesjes voor baby’s
  • een grote hoeveelheid luiers
  • kleding
  • ondergoed

 

Deze goederen worden nu uitgedeeld door plaatselijke kerken uit ons netwerk.

Het is een begin, maar de komende weken en maanden zal nog veel hulp nodig zijn. Duizenden mensen worden nog vermist en hele gemeenschappen zijn verwoest. Giften voor ons noodfonds blijven zeer welkom.

Verder vragen we uw gebed voor de kerken in het rampgebied. Ze zijn volop betrokken bij de hulpverlening aan de slachtoffers, maar ze hebben zelf ook zware verliezen geleden. Ze hebben troost nodig, en de kracht om in deze tijd hun (meestal moslim) naasten te dienen met de liefde van Christus.

U kunt doneren via de link van het (internationale) noodfonds hieronder, of een gift overmaken ten name van Back to Jerusalem Nederland, rekeningnummer  NL53RABO0330006002   onder vermelding van ‘Noodfonds Indonesië’

Disaster Relief

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *