Eugene Bach komt naar Nederland!

De kerk van China staat in de belangstelling. Vervolging neemt toe. Toch groeit de kerk en groeit de Chinese zendingsbeweging. Met schattingen die uiteenlopen van 100 tot 200 miljoen gelovigen, is de Chinese kerk een belangrijk centrum van het wereldwijde christendom geworden.

Wat is de ontstaansgeschiedenis van deze kerk? Hoe is ze de afgelopen decennia zo snel gegroeid? Wat zijn de kenmerken van de Chinese kerk, hoe blijft ze staande in vervolging en wat staat haar te wachten? Wat is de zendingsvisie van de Chinese kerk en wat heeft dit alles ons te zeggen?

Weinig mensen zijn beter op de hoogte dan Eugene Bach, vooral als het gaat om de ondergrondse kerken en hun ‘Back to Jerusalem’ visie om de volken tussen China en Jerusalem te bereiken met het evangelie.

Op 7 december komt hij naar Nederland om hierover te vertellen. Om 20:00 bent u welkom bij Dayseaday, Texelstroom 4, 8321 MD Urk.

‘s Middags is er op dezelfde locatie een lunchmeeting voor leidinggevenden, pers en ondernemers. U krijgt daarbij een een lunch met o.a. vers gebakken vis aangeboden. Voor deze lunchmeeting kunt u zich aanmelden via btjned@gmail.com

Twee van Eugene’s boeken zijn inmiddels in het Nederlands vertaald, namelijk ‘Blijf staan voor Christus’ en ‘Licht voor Noord Korea’. Deze boeken zullen op op 7 december verkrijgbaar zijn, naast nog een aantal Engelstalige boeken.

Jong en oud hartelijk welkom voor een avond vol boeiende verhalen over wat God in deze tijd doet.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *