Samen voor Irak; Speciale verkoop!

Achter de schermen van Back to Jerusalem Nederland wordt flink gewerkt nu de reis naar Irak dichterbij komt. Van alle kanten wordt hulp aangeboden en soms op onverwachte wijze.

Pas kregen BtJ een bijzondere donatie. Tiny Wagenmaker, een naailerares uit Emmeloord bood ons haar grote collectie prachtige eigengemaakte baby- en poppenspullen aan. Stijlvol bekleedde wiegjes, poppenwagentjes, babynestjes, dekentjes en kleertjes, allemaal van hoge kwaliteit. Het was zoveel dat er een winkelruimte nodig was om alles uit te stallen. Beddenzaak Mazereeuw Slaapcomfort uit Urk bood een plaats aan in hun showroom. Vandaag is de eerste verkoopdag. Als u een uniek kraam- of sinterklaascadeautje zoekt, is dit een uitgelezen kans. De volledige opbrengst gaat naar het werk van Back to Jerusalem in Irak. De spullen mogen nog de hele maand december in de showroom blijven staan.

Het  adres is: Mazereeuw Slaapcomfort, Westwal 5, Urk

Een ander verrassing was dat Mazereeuw Slaapcomfort aanbood om 20% van de verkoopprijs van de verkochte bedden ook aan Back to Jerusalem te doneren op de eerste verkoopdag. Mede daardoor konden we op de eerste dag al 700 euro binnenhalen.

Vorige week was er de wintermarkt op Urk, waar Back to Jerusalem aanwezig was met een kraam. Verschillende vrouwen hadden heerlijke taarten gebakken die werden verkocht. Ook waren er handgemaakte producten uit Irak en China te verkrijgen. Er werd 650 Euro binnengebracht, waarvoor we iedereen die bijgedragen heeft hartelijk bedanken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *