Bijna vrijdag! Laatste aanmeldingen lunchmeeting Eugene Bach

Vrijdag belooft een bijzondere dag te worden. We krijgen de kans om verhalen te horen over de ondergrondse kerk in China, die het nieuws niet zullen bereiken. Want hoewel er veel gebeurt binnen het Chinese christendom, zoeken Chinese kerkleiders geen podium. Ze moeten juist in het verborgene werken.

De zendingsvisie die deze kerk gekregen heeft, betreft ook gebieden die niet alleen gesloten zijn voor zending, maar waar we ook nauwelijks over horen in het Westen. Op afgelegen plekken, in landen waar andere godsdiensten de boventoon voeren, daar groeit de kerk. Maar dat gaat niet vanzelf. Er worden offers gebracht, en er wordt met volharding gewerkt.

Deze ontwikkelingen gaan ons allemaal aan. Onze Chinese broeders en zusters zijn met ons verbonden, niet alleen door ons gezamelijk geloof, maar ook door onze gezamelijke opdracht om alle volken tot discipelen van Jezus te maken.

Daarom komt Eugene Bach een tipje van de sluier oplichten. Hij is al twintig jaar nauw betrokken bij deze beweging en reist naar de meest afgelegen plekken van de wereld in dienst van het evangelie.

Voor christelijke leiders, predikanten en christen ondernemers, is er om 12:30 een lunchmeeting, waar ook ruimte is voor vragen en discussie. Deze lunch wordt u gratis aangeboden, maar we willen graag weten of u komt ivm de catering. Een emailtje naar btjned@gmail.com is voldoende.

Voor het avondprogramma is iedereen welkom. Dit begint om 20:00. Er zullen boeken van de spreker verkrijgbaar zijn.

Het adres is: Dayseaday, Texelstroom 4, 8321 MD Urk

We zien er naar uit u daar te ontmoeten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *