Wees erbij op 5 juni: Broeder Yun van ‘De Hemelse Man’ bezoekt Nederland!

Als BtJ Nederland willen we jullie allen van harte uitnodigen voor deze unieke gelegenheid. Broeder Yun, wiens aangrijpende levensverhaal werd opgetekend in het boek ‘De Hemelse Man’ is een van de gezichten van de Chinese Back to Jerusalem beweging.

Nadat hij tot geloof kwam, riep God hem als evangelist. Hij reisde rond van dorp tot dorp, om de huiskerken te versterken en het evangelie te verkondigen. Daardoor kwam hij op de radar van de politie en bracht vele jaren door in de gevangenis. Na een wonderlijke ontsnapping, moest hij uiteindelijk China verlaten omdat hij overal gezocht werd. Nu reist hij samen met broeder Tang van BtJ de wereld rond om mensen te vertellen over de kerk van China, het zendingswerk van de Back to Jerusalem beweging en over Gods genade die hij zo sterk heeft mogen ervaren in tijden van zware vervolging.

Iedereen van harte welkom! Als u wilt helpen om aandacht te geven in uw omgeving aan dit bezoek, stuur dan even een berichtje naar btjned@gmail.com.

 

 

Datum:  5 juni
Plaats:   V.E.G. De Morgenster Rotholm 20, Urk
Tijd:        20.00 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. Er is een uitgebreide boekentafel en er wordt gecollecteerd voor het werk van Chinese zendelingen in gesloten landen.

 

One Reply to “Wees erbij op 5 juni: Broeder Yun van ‘De Hemelse Man’ bezoekt Nederland!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *