Dag 30 – Brood van het leven

In gesloten landen moet Bijbelverspreiding vaak op creatieve manieren plaatsvinden. BtJ zendelingen gebruiken de netwerken die door hun werk zijn gegroeid om Bijbels te brengen naar gebieden waar die anders niet te krijgen zouden zijn. Door de jaren heen zijn miljoenen Bijbels, christelijke boeken, e-Bijbels, audio Bijbels, Bijbel video’s en projectors in landen in het 10/40 raam binnen gebracht.

In Syrië willen we dit ook gaan doen. Twee van onze producten zijn hiervoor het meest geschikt, de e-Bijbel, klein genoeg om in je hand te verbergen en met een aantal jaar batterij levensduur, en de hologram Bijbel die nog kleiner is. Ook willen we dit jaar een nieuw ontwerp maken van onze audio Bijbel. De audio Bijbel die we op het moment in verschillende gebieden gebruiken is eigenlijk wat te groot en gebruikt teveel energie. We hopen binnenkort te komen met een ontwerp dat veiliger en efficiënter is.

In Syrië zijn mensen die ernaar verlangen om meer te leren over de Here Jezus. We willen daarom ook in dit land onze creatieve digitale Bijbels beschikbaar maken, zodat mensen veilig de Bijbel kunnen lezen en de woorden van eeuwig leven kunnen vinden. Het is ons verlangen dat iedere Syriër die het wil een Bijbel zal kunnen krijgen. Een gebedspunt waarmee we deze dertig dagen van gebed voor Syrië willen afsluiten.

Gebedspunt

Bid voor de mensen die werken aan Bijbelverspreiding in het Midden-Oosten en voor de plannen om dit werk uit te breiden naar Syrië. Bid dat mensen die ernaar verlangen over Jezus te leren een Bijbel in handen mogen krijgen.

Bijbelvers

Blijf gij echter bij wat u geleerd en toevertrouw is, wel bewust van wie gij het hebt geleerd en dat gij van kindsbeen af de heilige schriften kent die u wijs kunnen maken tot zaligheid door het geloof in Christus Jezus.

2 Timotheus 3:14,15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *