Update noodhulp Iran

Er is de afgelopen twee weken hard gewerkt door ons team onder de Baloch bevolkingsgroep in het rampgebied in Iran. Helaas is het niet mogelijk voor hen om ter plekke updates te sturen, onder andere vanwege heel beperkte internet toegang. Maar het team is nu even op een plek met verbinding en meldt dat het water inmiddels is gezakt. Maar hele dorpen zijn weggespoeld en er moeten weer huizen gebouwd worden. Ze maken zich klaar om weer terug naar het rampgebied te gaan en verder te helpen. Ze vragen met name gebed voor hulp en bescherming met het reizen, omdat dit door de chaos in het gebied erg moeilijk is.
We willen iedereen die tot nu toe geholpen heeft met deze fundraiser hartelijk bedanken.
Het is zo’n afgelegen gebied in zo’n gesloten land, dat internationaal bijna niemand op de hoogte is van de nood van de getroffen bevolking. Door een bijzonder contactpersoon in het gebied heeft ons team toegang waar buitenstaanders niet kunnen komen. De hulp die gegeven wordt richt zich op de eerste levensbehoeften, waarvan schoon water de belangrijkste is op het moment. Door de overstromingen zijn waterbronnen vervuild.
Bid voor wijsheid en bescherming voor ons team. Bid dat ze zo effectief mogelijk de getroffen bevolking zullen helpen en dat ze in alles wat ze doen zullen mogen getuigen van de liefde van God voor deze vergeten bevolkingsgroep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *