Terug naar het Bamboebos, nieuw gratis kindermateriaal!

Tijdens de lockdown heeft Back to Jerusalem gratis kindermateriaal ontwikkeld, om kinderen te betrekken bij zending. In het Engels zijn er tot nu toe zes boeken verschenen met waargebeurde verhalen over zending, die in een fictieve setting verteld worden. Inmiddels hebben we een tweede boek van deze serie in het Nederlands vertaald, en gratis beschikbaar gemaakt als YouTube voorlees video. Dit verhaal heet ‘ De Genezende Hand van God’ en het gaat over een Chinese christen die in de gevangenis terecht komt. Daar gebeuren dingen die niemand had kunnen bedenken…

Ook bij dit boek hebben we een gratis werkboek ontwikkeld, met puzzels, een Chinese les en kleurplaten. Samen met de video is dit ideaal om te gebruiken als (digitale) zondagsschoolles, voor thuisonderwijs, of gewoon voor een regenachtige middag.

Fufu’s 2e Werkboek kun je via deze link openen

Met dit materiaal willen we kinderen bewust maken van de bijzondere dingen die er over de hele wereld gebeuren waar mensen het evangelie vertellen. Zo kunnen ze leren over de kerk in andere landen, over de kracht van God die werkt in gewone mensen die hem volgen, en over hoe ze deel kunnen zijn van de wereldwijde zendingsbeweging.

Heeft u idee├źn of feedback, dan horen we dat graag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *