Back to Jerusalem sponsort een school in West-China

In het gebied waar de school staat  is meer dan 90% van de bevolking moslim. Veel van de ouders van de kinderen in dit gebied lijden onder het feit dat zij in “heropvoedings “kampen zijn geplaatst. Veel van de mannen in dit gebied zijn betrokken bij de drugshandel.

Helaas is deze handel zeer populair onder de Moslims in het westelijk deel van China. Daarom zitten veel broers, vaders en zonen in China gevangenisstraffen uit wegens illegale drugshandel. Dit betekent dat veel van de kinderen geen toegang hebben tot een goede opleiding of goede scholen, laat staan toegang tot het evangelie.

Zo zijn we erin geslaagd een school van 200 leerlingen op te richten. Wij voorzien hen van boeken, leraren en een schoolruimte. Het bijzondere is dat alle leraren van de school zendelingen van Back to Jerusalem zijn.

Houd alstublieft de BTJ zendelingen in uw gebeden terwijl zij daar dienen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *