Smokkel van fondsen naar gesloten landen

Het wordt steeds moeilijker om fondsen naar gesloten landen te sturen. Nog maar tien jaar geleden was het geen probleem om $100.000 van een bankrekening in Azië af te halen, het in een koffer te stoppen en het over de grens naar zendelingen in China te smokkelen, maar die tijd is al lang voorbij.

Nu zijn de smokkeloperaties een stuk ingewikkelder.

Vreemd genoeg zijn het niet de banken in gesloten landen die het probleem hebben veroorzaakt. In plaats daarvan is het het Amerikaanse banksysteem dat de grootste problemen voor zendelingen heeft veroorzaakt. Amerikaanse banksystemen hebben massale bankreguleringen ontketend in de naam van “anti-terrorisme”. In plaats van terroristen te stoppen, heeft het als gevolg gehad dat wordt voorkomen dat het Evangelie in gesloten landen wordt verkondigd.

Vandaag de dag is het financieel ondersteunen van zendingsactiviteiten in China veel gecompliceerder dan het ooit is geweest in de geschiedenis van het christendom en gebeden zijn nodig!

Deze week stuurt BTJ geld naar China om een christelijke gezondheidskliniek, een basisschool en een zendelingentraining te steunen. Het is niet makkelijk om tijdens een pandemie geld naar onze partners te sturen, dus we hebben veel gebeden nodig.

God blijft voorzien van mogelijkheden, zelfs als het onmogelijk lijkt, maar we hebben de voortdurende gebeden van onze partners nodig.

Dank u voor uw gebeden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *