BtJ noodhulp in Turkije en Syrië

De gebeurtenissen in Turkije en Syrië stemmen tot diep verdriet. In beide landen werken we als BtJ al vele jaren. Onze mensen zijn gelukkig veilig, maar er is veel te doen. Ze staan klaar om hulp te verlenen en geld uit ons rampenfonds wordt gebruikt om zo dicht mogelijk bij de rampplekken hulpgoederen in te slaan.

De strategie van BtJ is snelle, gerichte en kleinschalige hulp voor ziel en lichaam. We werken met mensen die we kennen en vertrouwen. We kunnen snel schakelen en richten ons in de eerste instantie op acute noden. Tenten, dekens, verwarming, water, voedsel, babyvoeding en luiers. Ook proberen onze mensen waar mogelijk troost en geestelijke bijstand te geven.

Al het geld dat de komende twee weken wordt overgemaakt naar BtJ onder vermelding ‘noodfonds’ gaat voor 100% naar het rampgebied. We hopen dat u wilt helpen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *