Kerstgroet

Na een veelbewogen jaar kijken we dankbaar terug. Nieuwe deuren voor het werk zijn opengegaan, bijvoorbeeld in Afghanistan. We hadden fijne meetings met Naghmeh uit Iran. We mochten weer nieuwe boeken uitbrengen en ons kinderboek was gelijk uitverkocht! We konden een groep Chinese zendelingen ontmoeten die werkzaam zijn in verschillende gesloten landen.

Blijft u met ons mee bidden? Namens het Back to Jerusalem team wensen we u een gezegend 2024!

Bid en dank met ons!

  • Bid voor de christenen in Iran voor wie kerst vaak een gevaarlijke tijd is. Elk jaar worden dan de meeste mensen gearresteerd.
  • Bid voor de slachtoffers van de aardbeving in China op 18 december. Onze werkers in het gebied zijn gelukkig veilig, maar door de zeer lage temperaturen lopen veel overlevenden gevaar.
  • Dank voor de BtJ werkers die in Afghanistan actief mogen zijn. Het is bijzonder dat juist nu onder de Taliban deze deur open gaat. Zij ervaren een grote openheid voor het evangelie.
  • Bid voor de honderden Noord-Koreaanse vluchtelingen die recent uit China teruggestuurd zijn naar Noord-Korea, waar hun gevangenschap en mishandeling wacht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *