Nieuwe Nederlandse Boeken

In de afgelopen maanden zijn er drie BtJ boeken voor het eerst of opnieuw in het Nederlands uitgekomen. Het was de bedoeling dat ze tijdens de tour eind oktober verkocht konden worden, maar door een technische fout is dat niet gelukt. Inmiddels zijn ze binnen en zullen de mensen die ingetekend hadden voor een van deze boeken binnenkort van ons horen. Als uzelf nog iets zoekt om te lezen voor de kerstvakantie, dan raden we deze boeken van harte aan! Het gaat om de volgende titels:

Boeddha Voorbij ; Een Tibetaanse monnik ontmoet de levende God
NIEUW IN HET NEDERLANDS!

Dit boek geeft een inkijk in de verborgen wereld van het Tibetaanse Boeddhisme en vertelt het boeiende levensverhaal van een hooggeplaatste monnik die uiteindelijk niet de verlichting vond, maar het Licht van de wereld.

Licht voor Noord-Korea

Dit boek vertelt het verhaal van Esther, een dappere vrouw die ondanks de gevaren voor haarzelf en haar familie Noord-Koreaanse vluchtelingen helpt en uiteindelijk Noord-Korea binnen gaat om meer te brengen dan voedsel alleen. In het gehoorzamen van Christus wacht haar gevangenschap, marteling en armoede, maar ook de vreugde van het zien van de groei van de Noord-Koreaanse kerk.

Blijf staan voor Christus

Dit boek bevat het waargebeurde relaas van Zhang Rongliang een leider uit de Chinese huiskerkbeweging. Honger, de culturele revolutie, jarenlange gevangenschap en dwangarbeid tekenden zijn leven. Maar we zien in zijn verhaal ook de wonderlijke gebeurtenissen die de kerk van China deden groeien van een kleine, zwaar verdrukte minderheid, tot een krachtige beweging die de wereld tot zegen is.

Indien u deze boeken nog niet besteld heeft, kunt u een mailtje sturen naar btjned@gmail.com om deze te bestellen. De boeken kosten 10 euro exclusief verzendkosten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *