Bijeenkomsten en activiteiten

Voor uw agenda! Op DV  7 december komt Eugene Bach opnieuw naar Nederland. Hij zal spreken over ‘De Chinese kerk: Geroepen om te lijden, gezonden in de wereld’

Hij zal vertellen over de geschiedenis van de Chinese kerk, over de opmerkelijke groei die heeft plaatsgevonden, over de vervolging die ze heeft doorstaan en die nu weer toeneemt, en over de zendingsbeweging die uit dit alles voortgekomen is.

De algemene meeting is om 20:00.

Adres: Dayseaday, Texelstroom 4, 8321 MD Urk

Op dezelfde dag en locatie is ook om 12:30 een lunchmeeting, waar voorgangers, leidinggevenden en ondernemers welkom zijn. Een gratis lunch met verse vis wordt aangeboden door Dayseaday. Hiervoor kunt u zich aanmelden via btjned@gmail.com

“De bijeenkomsten in Urk van Back to Jerusalem met Eugene Bach waren bijzonder. We zijn nog te weinig doordrongen van het ‘wonder van China’: die ongekende groei ondanks de verdrukking, net als in de eerste eeuw. Wil de HERE ons misschien leren dat Zijn kerk alleen gedijt onder druk en vervolging? En nu de zendingsbeweging vanuit China groeit, is dit misschien een teken dat Gods strategie radicaal verandert? Weg van het westerse zendingsmodel drijvend op rijkdom en organisatie, terug naar een model van een uitwaaierende organische beweging? Er hangt verandering in de lucht en we doen er goed aan zoiets als Back to Jerusalem nauw in de gaten te houden!”

Hans Frinsel, zendingsleider en schrijver

Naast bijeenkomsten die wij zelf organiseren, is het ook mogelijk om ons uit te nodigen om over Back to Jerusalem te komen vertellen bij uw kerk of groep. Wij horen graag van u!