Bijeenkomsten en activiteiten

Broeder Yun komt naar Nederland!

Op 5 juni 2019 kunt u broeder Yun (van het boek ‘De Hemelse Man’) ontmoeten en hem horen vertellen over zijn bijzondere ervaringen aan de frontlinies van de opwekking in China, zijn eigen gevangenschap en het lijden van de Chinese kerk, en de Back to Jerusalem zendingsvisie van de Chinese gelovigen.

Inloop vanaf  19:00, de meeting begint om 20:00

Adres: VEG ‘De Morgenster’, Rotholm 20, 8321 DK Urk

Toegang gratis. Boekentafel aanwezig. Er wordt gecollecteerd voor het werk van Chinese zendelingen in gesloten landen.

 

“De bijeenkomsten in Urk van Back to Jerusalem met Eugene Bach waren bijzonder. We zijn nog te weinig doordrongen van het ‘wonder van China’: die ongekende groei ondanks de verdrukking, net als in de eerste eeuw. Wil de HERE ons misschien leren dat Zijn kerk alleen gedijt onder druk en vervolging? En nu de zendingsbeweging vanuit China groeit, is dit misschien een teken dat Gods strategie radicaal verandert? Weg van het westerse zendingsmodel drijvend op rijkdom en organisatie, terug naar een model van een uitwaaierende organische beweging? Er hangt verandering in de lucht en we doen er goed aan zoiets als Back to Jerusalem nauw in de gaten te houden!”

Hans Frinsel, zendingsleider en schrijver

Naast bijeenkomsten die wij zelf organiseren, is het ook mogelijk om ons uit te nodigen om over Back to Jerusalem te komen vertellen bij uw kerk of groep. Wij horen graag van u!