Bijeenkomsten en activiteiten

Broeder Yun

Onlangs is de eerste Back to Jerusalem meeting met Broeder Yun (van het boek ‘De Hemelse Man’) gehouden in Nederland. Het was een indrukwekkende avond met een buitengewoon grote opkomst. Het persoonlijke verhaal van broeder Yun, de verhalen over de kerk in China en wat Chinese zendelingen over de hele wereld doen was een bemoediging voor velen. In de toekomst willen we graag meer van deze avonden organiseren. Als uw kerk of gemeente broeder Yun wil uitnodigen, neemt u dan contact met ons op! U kunt ook onze nieuwsbrief ontvangen, als u wilt weten wanneer hij weer in Nederland te horen is.

Eugene Bach

Deze broeder, die al vele jaren nauw samenwerkt met de Chinese zendingsbeweging, is al een aantal keer in Nederland geweest om te spreken. Hij reist naar de minst bereikte gebieden ter wereld om daar samen met Chinese zendelingen projecten te starten en gelovigen te bemoedigen. Hij heeft een aantal boeiende boeken geschreven, waarvan er twee in het Nederlands vertaald zijn, ‘Licht voor Noord Korea’ en ‘Blijf staan voor Christus’. Als geen ander kan hij vertellen over het vaak verborgen, maar wonderlijke werk dat God doet in gebieden die afgelegen, gevaarlijk of voor Westerlingen gesloten zijn. Als u wilt weten wanneer de eerstvolgende gelegenheid is om hem te horen, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief via btjned@gmail.com

Back to Jerusalem Nederland sprekers

U kunt ook onze BtJ Nederland werkers uitnodigen om te komen vertellen over het werk van Back to Jerusalem. Wij hebben een presentatie die geschikt is voor groepen en verenigingen, en komen graag bij u langs! Neem contact met ons op voor meer informatie.

“De bijeenkomsten in Urk van Back to Jerusalem met Eugene Bach waren bijzonder. We zijn nog te weinig doordrongen van het ‘wonder van China’: die ongekende groei ondanks de verdrukking, net als in de eerste eeuw. Wil de HERE ons misschien leren dat Zijn kerk alleen gedijt onder druk en vervolging? En nu de zendingsbeweging vanuit China groeit, is dit misschien een teken dat Gods strategie radicaal verandert? Weg van het westerse zendingsmodel drijvend op rijkdom en organisatie, terug naar een model van een uitwaaierende organische beweging? Er hangt verandering in de lucht en we doen er goed aan zoiets als Back to Jerusalem nauw in de gaten te houden!”

Hans Frinsel, zendingsleider en schrijver