Boeken

Het vertellen van de verhalen van zendingswerk in gesloten landen is een van de speerpunten van ons werk. Back to Jerusalem geeft regelmatige boeken uit met verhalen en inside informatie die we krijgen van mensen op het veld.

De volgende boeken zijn inmiddels in het Nederlands verkrijgbaar:

Dapper en gehoorzaam

De eerste uit de populaire serie kinderboeken over zending ‘Tales from Fufu’s forest’. Eigentijdse zendingsverhalen worden verteld door fictieve karakters die samen bij Fufu de panda thee drinken in zijn huisje in een mysterieus bamboeboes.

Bang zijn we allemaal wel eens. Maar wat gebeurt er als we ondanks dat dapper zijn en gehoorzaam? Zuster Li ontdekte het toen ze ergens heen moest waar ze eigenlijk niet heen durfde. Dapper en Gehoorzaam kost 10 Euro.

De Hemelse Man

Omdat dit bekende boek al lange tijd was uitverkocht, hebben wij in eigen beheer een herdruk laten verzorgen. Het boek vertelt niet alleen het levensverhaal van broeder Yun, maar geeft ook een bijzondere inkijk in de ontwikkeling van de kerk in China, en hoe extreme vervolging haar gevormd en versterkt heeft. Veel van de verhalen zijn moeilijk te geloven. Dat is de reden dat Paul Hattaway, de schrijver, de gebeurtenissen zorgvuldig heeft onderzocht en vele getuigen heeft geinterviewd. Hij geeft een verantwoording hierover in een open brief die hier te lezen is. Vanwege de licentie kunnen wij dit boek niet commercieel verkopen, maar het is bij ons verkrijgbaar tegen een door u bepaalde donatie om de onkosten te dekken.

Licht voor Noord Korea (weer verkrijgbaar vanaf 1-11-23)

Dit boek bevat het verhaal van Esther, een Koreaans-Chinese vrouw en haar werk in Noord-Korea.

Lees hier een uitgebreide beschrijving.

 

 

 

Blijf Staan voor Christus (weer verkrijgbaar vanaf 1-11-23)

Dit boek vertelt het indrukwekkende levensverhaal van dominee Zhang. Hij begon als fanatiek lid van de communistische partij, en eindigde als leider van een netwerk van ondergrondse kerken. Dominee Zhang beschrijft de ongekende opwekking in China en het ongekende lijden van de kerk, van binnenuit. Nu de vervolging in China weer toeneemt, een zeer actueel boek!

 

De twee bovenstaande boeken zijn verkrijgbaar bij onze stichting voor 10 euro. Daarvan gaat vijf euro naar het werk van Back to Jerusalem. Om te bestellen, kunt u ons mailen of een berichtje achterlaten op het contactformulierBetaling voor boeken kan overgemaakt worden naar rekening nummer NL53RABO0330006002 ten name van Back to Jerusalem Nederland.

U kunt in de webshop van de internatinale organisatie de Engelstalige boeken bestellen. Als u liever geen creditcard gebruikt, kunt u ook het contact formulier op deze website gebruiken om aan te geven welke boeken u graag wilt hebben en dan nemen wij contact met u op over betaling en bezorging.