Boeken

Het vertellen van de verhalen van zendingswerk in gesloten landen is een van de speerpunten van ons werk. Back to Jerusalem geeft regelmatige boeken uit met verhalen en inside informatie die we krijgen van mensen op het veld.

De volgende boeken zijn inmiddels in het Nederlands vertaald:

Licht voor Noord Korea, het verhaal van Esther, een Koreaans-Chinese vrouw en haar werk in Noord-Korea.

Lees hier een uitgebreide beschrijving.

 

 

 

 

Het boek ‘Blijf Staan voor Christus’ is het indrukwekkende levensverhaal van dominee Zhang. Hij begon als fanatiek lid van de communistische partij, en eindigde als leider van een netwerk van ondergrondse kerken. Dominee Zhang beschrijft de ongekende opwekking in China en het ongekende lijden van de kerk, van binnenuit. Nu de vervolging in China weer toeneemt, een zeer actueel boek!

 

Beide Nederlandse boeken zijn verkrijgbaar bij onze stichting. De prijs is gelijk aan de prijs in de boekwinkel (15 Euro), maar vijf euro hiervan komt ten goede aan het werk van Back to Jerusalem. Om te bestellen, kunt u ons mailen of een berichtje achterlaten op het contactformulierBetaling voor boeken kan overgemaakt worden naar rekening nummer NL53RABO0330006002 ten name van Back to Jerusalem Nederland.

U kunt in de webshop van de internatinale organisatie de Engelstalige boeken bestellen. Als u liever geen creditcard gebruikt, kunt u ook het contact formulier op deze website gebruiken om aan te geven welke boeken u graag wilt hebben en dan nemen wij contact met u op over betaling en bezorging.