Tijdelijk: Fundraiser Irak!

Een van de gebieden waar BtJ al geruime tijd werk is Noord-Irak. In de tijd dat het kalifaat het gebied in zijn greep had, richtten onze werkers zich op Bijbelverspreiding in ISIS gebieden, noodhulp en zorg voor de slachtoffers van vrouwenhandel. Inmiddels zijn er ook projecten die gericht zijn op opbouw, zoals duurzame voedselproductie en voorzien in werkgelegenheid.

Verschillende Nederlanders gaan binnenkort op pad om deze projecten te bezoeken in het kader van een humanitaire reis. Graag willen ze uit Nederland een gift meenemen om een nieuw project op het gebied van duurzame voedselvoorziening van de grond te krijgen. Zendingswerkers zijn al ter plaatse, maar hebben nog niet de benodigde middelen om te beginnen. Er is nog ongeveer 10 000 euro nodig. Als u hieraan wilt bijdragen, kunt u een gift overmaken op het rekeningnummer van ‘Back to Jerusalem Nederland’, NL53RABO0330006002 , onder vermelding van ‘hulp Irak’.

Voor meer informatie over het werk in Irak, zie hier en hier.

Op 29 november van 14:00-18:00 is er een speciale verkoop van een grote collectie prachtige, handgemaakte baby- en poppenspullen tbv de Irak fundraiser. Heel geschikt voor kraamcadeautjes of sinterklaascadeautjes voor poppenliefhebbers!

Adres: Mazereeuw Slaapcomfort, Westwal 5, 8321 WH Urk

De spullen staan uitgestald in een beddenzaak. Van bedden die deze dag verkocht worden, gaat 20% van de verkoopprijs ook naar het werk van BtJ. Allen welkom!

Wilt u helpen of heeft u ideeen voor deze fundraiser, laat het ons dan weten via bjtned@gmail.com